Voice over2018-07-10T15:02:49+02:00

Voice over bureau

De kosten voor het inzetten van een voice-over hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de productie? Wordt de productie regionaal of landelijk uitgezonden? Wat voor een voice-over wenst u? Toch staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

In urgente gevallen kunnen we u binnen 48 uur een geproduceerde voice-over aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, zo’n 5 werkdagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.

Alles is mogelijk. Wij kunnen niet alleen de stemacteurs voor u casten, ook is het mogelijk om eventueel copywriting of volledige audioproductie door Studio QKLQ te laten verzorgen. In onze studio produceren wij dagelijks radiocommercials en overige audioproducties voor mediadoeleinden.

Door jarenlange ervaring hebben wij met veel stemacteurs mogen werken en in ons bestand opgenomen. Zo kunnen we u helpen aan een grote diversiteit aan stemmen, van cartoon tot documentaire.

Vertel ons wie u bent en welke boodschap u de voice-over wilt laten overbrengen en we gaan direct voor u op zoek naar de perfecte stem. Niet eindeloos zoeken naar geschikte stemacteurs en opvragen van talloze offertes. Wij geven u in één overzicht met passende stemmen inclusief bijhorende tarieven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw voice-over. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het.

voice over

VOICE-OVERS MET ERVARING EN DIVERSITEIT.

U zoekt een betrouwbaar voice over bureau met de juiste ervaring en diversiteit. Studio QKLQ helpt u bij de juiste stem voor uw mediaproductie en dat tegen prijzen die het verschil maken. Een voice-over is essentieel voor een succesvolle (radio)commercial, documentaire of corporate video. Laat dit niet verpesten door onervaren stemacteurs. Intonatie, tekstinterpretatie, timing, ademhaling, het zijn basisbeginselen die de goede stemacteur en het voice-over bureau onderscheiden van de slechte. Wij werken enkel met professionele stemacteurs met een overtuigende staat van diensten. Alleen op die wijze kunnen wij u de gewenste kwaliteit garanderen.

SNEL EN ERVAREN VOICE-OVER BUREAU.

Studio QKLQ weet door jarenlange ervaring als geen ander visies te vertalen naar de juiste toon, úw toon. Hard sell, soft sell, zakelijk of juist informeel, we hebben het in huis. Het is ook die ervaring die uw boodschap net dat beetje extra kan geven wat het verschil gaat maken. Naast het inspreken van de voice-over, helpen we u dan ook graag mee met het opstellen van het script. In onze eigen studio garanderen wij u binnen 24 uur een voice-over ter ondersteuning van uw commercial, bedrijfsfilm, documentaire of overige presentatie. Eventueel voorzien van op maat geschreven stockmuziek of audiodesign. Ook hier leveren we een 100% tevredenheidsgarantie.

voice over

Wij produceren onder andere voor

Beluister hier onze voice over stemmen

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350