Voice over tarieven2020-02-06T17:17:12+01:00

Scherpe voice over tarieven, optimale kwaliteit

De kosten voor het laten maken van een radiocommercial hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de spot? Wilt u regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? We produceren in elk geval vanaf €495,-
In urgente gevallen kunnen we uw commercial leveren binnen 48 uur. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept en scherpe tekst voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.
Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner ‘Mediawerkt’ weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.
In tegenstelling tot veel productiehuizen neemt u bij Studio QKLQ een licentie af voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat u het recht heeft de commercial in te zetten wanneer u wilt en op welke zender u wilt. Dus geen onverwachte kosten achteraf, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiocommercial, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw radiocommercial. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.
Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de spots voor u inspreken kan.
KLIK HIER NAAR ENKELE VOORBEELDEN

HELDER OVERZICHT VAN VOICE OVERS EN TARIEVEN

Studio QKLQ heeft jarenlange ervaring met het produceren van video- en audioproducties. Van radiocommercials tot het inspreken van documentaires; wij vinden de juiste stemacteur voor u.
Naast onze eigen voice overs, beschikken we over een ruim bestand van professionele stemacteurs. Wij kunnen u in 1 overzicht alle voice overs en tarieven tonen. Dat scheelt u een hoop voorwerk! Daarnaast kunnen we voor u de productie volledig uit handen nemen. Van copywriting tot sounddesign, van stockmuziek tot productvideo; Studio QKLQ denkt vooruit!

radio reclame laten maken
Radiocommercial maken

SCHERPE VOICE OVER TARIEVEN

Bent u op zoek naar de juiste stem voor uw audio- of videoproductie? Wilt u professionaliteit, oog voor detail én netjes binnen het budget blijven? Maak dan kennis met Studio QKLQ. Onze aantrekkelijke voice over tarieven zullen u aangenaam verrassen. Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan stemmen, een gezonde dosis creativiteit en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of u nu over een beperkt of ruim budget beschikt; wij streven voortdurend naar optimale kwaliteit!

SNEL, PROFESSIONEEL EN BETAALBAAR!

U wilt een radiocommercial laten maken? Dan is het zaak dat u goed weet wat uw marketingdoelstellingen zijn. Immers, een radiocommercial laten maken doet vaak een groot beroep op uw marketingbudget. Een duidelijk verhaal die uw identiteit onderstreept met een expliciete call-to-action, dat is eigenlijk in het kort waar het om draait. Maar is het zo makkelijk gedaan als gezegd? Natuurlijk niet. Het ontwikkelen van een radiocommercial vraagt om expertises die elke productie uniek maakt. Studio QKLQ produceert daarom een radiocommercial op maat, met de grootste zorg en aandacht om uw kostbare zendtijd om te zetten in winstgevende seconden.

Beluister hier onze meest recente producties

Wij produceren onder andere voor

Contact

Vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL1833.97.447.B01 / KvK nr. 56136242 / IBAN NL65 ABNA 0567030350