Videoproductie laten maken2020-02-06T17:09:52+01:00

Videoproductie laten maken

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

KRACHTIGE VIDEOPRODUCTIE LATEN MAKEN

Een video trekt meer aandacht dan een stukje tekst. U wilt daarom een krachtige videoproductie laten maken, die de kijker weet te betrekken, schokken of juist ontroeren en dat binnen enkele minuten. Een productie die kippenvel geeft. Studio QKLQ maakt samen met u een goed doordachte video die zorgt voor impact. Wat dacht u van een:

  • Animatiefilm
  • Bedrijfsfilm
  • Productvideo
  • Instructie film
  • Live registratie
  • Promofilm

De eindmontage van de videoproductie is volledig uw eigendom en in te zetten zoals u dat wenst. Studio QKLQ rekent geen achteraf kosten en werkt niet met gelimiteerde licenties.

VIDEOPRODUCTIE VOOR BEDRIJVEN, SCHOLEN, GEMEENTEN

Studio QKLQ weet hoe cruciaal het is de video te laten aansluiten bij de doelgroep. Of het nu gaat om een videoproductie voor bedrijven, of juist de promotie van een product of merk; ieder concept begint met een efficiënte ‘brainstorm’. U weet immers het beste wat u wilt vertellen en aan wie. De brainstorm geeft u een kijkje in de keuken van Studio QKLQ en geeft ons inzicht in zaken die van invloed zijn op de prijs van de videoproductie. Denk hierbij aan:

  • De soort video en de lengte
  • Het wel/of niet filmen op locatie
  • Het gebruik van muziek, voice overs of sounddesign

Na de brainstorm hebben wij een concept voor ogen en voldoende informatie om een scherpe offerte te maken. U heeft kennis kunnen maken met het team en bij een goede ‘klik’ gaan we graag voor u aan de slag.

Radiocommercial maken

LET’S ROLL!

Hebben we groen licht? Dan zullen we onze professionaliteit, creativiteit en ervaring inzetten om een videoproductie te maken die voldoet aan uw verwachting. Een doordacht verhaal, goed geluid en professionele montage; u kunt rekenen op de juiste focus en maximale inzet.
Een videoproductie maken neemt gemiddeld 10 tot 14 dagen in beslag; van concept tot oplevering, inclusief een eventuele correctie. Sneller is mogelijk, maar nimmer ten kosten van de kwaliteit. We streven immers naar 100% tevredenheid.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350