Videoproductie Haarlem2020-02-06T17:08:08+01:00

Videoproductie Haarlem? Studio QKLQ

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

CREATIEVE VIDEOPRODUCTIE IN HAARLEM

Bent u op zoek naar een creatief bedrijf voor videoproductie in Haarlem? Studio QKLQ is een dynamisch en professioneel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van audio- en videoproducties. Onze studio bevindt zich aan de Bingerweg in Haarlem. Hier bent u welkom voor een geheel vrijblijvend gesprek. Brainstormen noemen we dit zelf. Een goede brainstorm geef duidelijke informatie voor beide partijen. U maakt kennis met onze medewerkers en wij leren meer over uw zoektocht, wensen en business. Op die manier geeft u ons input voor een goede offerte voor de videoproductie in Haarlem en u kunt beslissen of u de samenwerking met ons wel ziet zitten!

UW VIDEOPRODUCTIE, UW EIGENDOM

Kiest u voor uw videoproductie te Haarlem voor Studio QKLQ? Dan kunt u niet alleen rekenen op 100% tevredenheid garantie maar ook hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van moderne soft- en hardware en zijn op de hoogte van de laatste trends. Daarnaast bent u bij ons niet gebonden aan licentiekosten. Uw videoproductie is uw bezit. Zo kunt u uw videofilm voor onbepaalde tijd inzetten en lang genieten van het resultaat.

Radiocommercial maken

AUDIO OF VIDEOPRODUCTIE? STUDIO QKLQ TE HAARLEM

Naast het produceren van product- of bedrijfsvideo’s kunt u in onze studio in Haarlem ook terecht voor muziekclips, animaties, radio reclame én zijn wij u graag van dienst als het gaat om live registratie van uw evenement. Wij zijn in het bezit van eigen stemacteurs en hebben in de loop der jaren een mooi bestand opgebouwd van professionele voice-overs waarmee wij nauw samenwerken.
Of u nu op zoek bent naar een partner die u ondersteund, of het werk van A tot Z uit handen neemt, wij zorgen voor een productie waarop u trots kunt zijn!

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350