Videoproductie Amsterdam2020-02-06T17:05:44+01:00

Videoproductie Amsterdam

Helder in beeld, de juiste focus

  • 24/7 zijn wij u graag van dienst

  • Ons werk is onderscheidend en professioneel

  • Tarieven die het verschil maken

  • Productie van A tot Z

  • Wij werken volgens de nieuwste techniek

  • 100% tevredenheidsgarantie

videoproductie amsterdam

Videoproductie Amsterdam

Scherpzinnig met de juiste focus

Studio QKLQ is gevestigd onder de rook van Amsterdam en produceert diverse films. Van bedrijfsfilms tot animaties. Van webinars tot muziekclips. En ook live registraties van congressen en evenementen. Wij werken gefocust en zien geen detail over het oog. Geen videoproductie mag hetzelfde zijn en daarom is het zaak niet te vervallen in routines. Studio QKLQ staat daarom garant voor onderscheidende videoproducties. Daarbij moet een videoproductie niet slechts het resultaat zijn van een overgebleven marketingbudget. Een krachtige en doordachte videoproductie geeft juist een sterk marketinginstrument in handen dat u iets gaat opleveren in plaats van kosten. Wij begeleiden u bij elke stap en geven graag antwoord op uw vragen. Op deze pagina vindt u informatie over onze expertises met betrekking tot videoproducties.

Wilt u een bedrijfsvideo laten produceren die onderscheidend is? En uw merk of product op een scherpzinnige wijze visualiseert? Studio QKLQ is specialist in de productie van audiovisuele presentaties voor elke branche of product.

Binnen 7 dagen kan Studio QKLQ uw productvideo ontwikkelen en aanleveren. Deze snelle manier van ontwikkelen heeft geen invloed op onze kwaliteit en professionaliteit.

Soms is een animatie beter in staat uw boodschap te vertalen dan een bedrijfsfilm of productvideo. We informeren u graag naar de mogelijkheden! Want ook bij de ontwikkeling van een krachtige animatie kan Studio QKLQ u helpen.

U wilt uw congres of evenement in Amsterdam live laten registreren of uitzenden via internet? Dan verzorgt Studio QKLQ graag complete multicam registraties inclusief presentatiematerialen.

Wij ontwikkelen videoproducties onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350