Een voice over inhuren

Voice over vrouwenstem

U WILT EEN VOICE OVER INHUREN?

Kiest u voor een voice over inhuren, dan is één ding van belang. U wilt dat die ‘voice’ bij uw doelgroep blijft hangen. De stem moet helder, evenwichtig en overtuigend zijn. Wat dat betreft bent u bij Studio QKLQ precies aan het juiste adres. Wij streven elke dag opnieuw naar een perfect eindproduct. Dit product wordt gedragen door de stemmen van zeer hoge kwaliteit die wij hiervoor kunnen inzetten. Werpt u een blik op onze website, dan kunt u deze stemmen ook beluisteren. Een voice over inhuren heeft voor u dus geen geheimen. U kiest gewoon de stem die u het meest bevalt.

VOICE OVER TARIEF

Naast hoge kwaliteit en maximale inzet zijn er meer redenen om voor Studio QKLQ te kiezen. Om te beginnen zijn dat onze opvallend scherpe tarieven. Een voice over inhuren past hierdoor bij elk budget. Het past in ons streven om elke klant te kunnen bedienen en de diversiteit aan stemmen bij Studio QKLQ juist opvallend groot. Geen enkele radiospot is gelijk qua duur of stem. Hierdoor verschillen de prijzen sterk. Elke stem heeft z’n eigen prijskaartje en dat hangt af van ervaring en naamsbekendheid. Je kunt je voorstellen dat een bekende Nederlander een hoger tarief heeft dan een onbekende stem. Voor een voice over zijn de verwachten kosten tussen de 350 en 900 euro voor een landelijke commercial. De voice over stemmen die u kunt beluisteren bewijzen dit direct. Wilt u bijvoorbeeld een zeer geslaagde voice over vrouwenstem inhuren, luistert u dan eens naar Chantal of Marjolijn.

Voice over tarieven
Specialist voor het inhuren van een voice over

BIJ STUDIO QKLQ NEMEN SPECIALISTEN U AL HET WERK UIT HANDEN

Wanneer u aan het begin van een productie staat, weet u vaak bij lange na niet waaraan u allemaal moet denken. Kiest u voor een voice over inhuren, dan nemen wij u al dit werk uit handen. Bij Studio QKLQ creëren wij graag een totaalproduct. Onze creatieve medewerkers lopen over van ideeën. Zij zorgen dat uw project te allen tijde slaagt. Natuurlijk vindt vooraf uitgebreid overleg met u plaats. Zo wordt van aanvang af duidelijk wat uw wensen zijn. Daarna gaan onze mensen aan de slag en werken zij ook zeer snel indien dit voor uw project nodig is. Kunt u zich voorstellen hoeveel rust het u geeft, als u kunt rekenen met een oplevering binnen 48 uur? Bij Studio QKLQ weten wij precies hoe blij onze klanten zijn, want met deze snelheid werken wij geregeld.

Waarom Studio QKLQ?

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw voice over. In onze eigen studio garanderen wij u binnen 24 uur een voice-over ter ondersteuning van uw commercial, bedrijfsfilm, documentaire of overige presentatie.

SPECIALIST IN VOICE-OVERS

Studio QKLQ is van alle markten thuis. Onze specialisten maken voor u wervende audio-opnames en video-opnames, waarbij de juiste voice over zijn of haar werk doet. U komt onze producties dagelijks tegen in radiospots. Steeds opnieuw doen wij alles om onderscheidend te zijn. Wilt u bij Studio QKLQ een voice over inhuren, kijk dan eens naar de klanten die wij op onze website hebben vermeld. Het zijn stuk voor stuk veelzeggende organisaties die ons hun vertrouwen gaven. U dient hierbij te bedenken dat deze klanten slechts een kleine doorsnede vormen van het totaal aantal afnemers dat wij al hebben bediend.

NEEM GERUST EENS CONTACT OP MET STUDIO QKLQ

Bij een voice over inhuren verzorgen wij de productie van A tot Z. Zo kunnen wij precies alle essentiële details op elkaar afstemmen. We richten ons naar uw smaak, want u kiest natuurlijk de stem. Bent u er niet van zeker welke stem voor uw plan de juiste zal zijn, dan adviseren wij u ook van harte bij dit aspect van een voice over inhuren. Onze medewerkers staan elke dag voor maximale kwaliteit, die willen ze u ook heel graag tonen. Voor hen is dit een belangrijk stuk bevrediging in hun werk. Bovendien ontleent u grote zekerheid aan onze 100% tevredenheidsgarantie. Meer weten? Vraag via de website een vrijblijvende brainstorm aan. Wij lichten u voor over alle aspecten van een opdracht. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon een keer bellen, of via de website direct een offerte aanvragen.

Contact

Vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL1833.97.447.B01 / KvK nr. 56136242 / IBAN NL65 ABNA 0567030350