Stockmuziek2020-02-06T16:56:02+01:00

De kosten voor het laten produceren van stockmuziek hangt van een aantal zaken af. Wat is de gewenste lengte van de stockmuziek? Waar wilt u de stockmuziek voor gebruiken? Wat zijn de wensen betreft het arrangement en genre? Neem contact met ons op en na een vrijblijvend telefoongesprek kunnen we al snel tot een kostenindicatie komen.

Mocht u met spoed stockmuziek willen gebruiken dan kunnen wij binnen 6 werkdagen de productie voor u aanleveren. Stockmuziek dat gebruik wordt als ondersteuning bij korte commercials soms nog wel sneller. Toch weten we uit ervaring dat tijdsdruk geen fijne basis vormt bij een creatief proces als bij het produceren van stockmuziek. Daarom adviseren we altijd een paar weken productieruimte om het totale proces de juiste aandacht en rust te geven die het nodig heeft.

Onze stockmuziek is opzettelijk niet onder gebracht bij BUMA/STEMRA zodat u slechts eenmalige kosten betaalt zonder vervelende nacalculatie.

Het kan zijn dat u de stockmuziek enkel voor één bepaalde campagne wilt gebruiken, maar wellicht dat u de stockmuziek voor onbepaalde tijd in al uw marketinguitingen wilt meenemen. Bij het afnemen van de stockmuziek krijgt u een licentie waarin de afspraken van het gebruik van de titel staan vermeld.

Naast uitgebreide productie van stockmuziek kunt u er ook voor kiezen om een soundlogo te laten produceren rondom uw merk.
Dit zijn korte tunes die de herkenbaarheid van uw merk vergroten en ingezet worden bij commercials op radio en televisie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Studio QKLQ heeft jaren ervaring met muzikanten en producers binnen verschillende muziekstijlen. Hierdoor is het mogelijk om u binnen elk genre te bedienen. Studio QKLQ is ook actief als muziekproducent in Amsterdam. Klik voor meer informatie.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw stockmuziek. U betaalt dus pas wanneer u tevreden bent, zo makkelijk werkt het. Uit ervaring weten we dat met de juiste briefing en referenties 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

stockmuziek

STOCKMUZIEK OP MAAT

Studio QKLQ heeft al jaren ervaring in het produceren van stockmuziek op maat.
Vanuit onze studio in Haarlem produceren we elke dag muziek voor:

  • TV- en radiocommercials
  • Mobiele applicaties
  • Corporate video’s
  • Documentaires

STOCKMUZIEK VAN A TOT Z

Het uitkiezen van de juiste stockmuziek is even belangrijk als het zoeken naar het perfecte shot in een videoproductie. Muziek is een essentieel onderdeel van uw videoproductie of radiocommercial wanneer u uw doelgroep wilt activeren. Studio QKLQ produceert muziek die de emotie van uw boodschap nog explicieter overbrengt bij uw doelgroep. Jazz, pop, klassiek of urban, wij schrijven muziek in de stijl die u voor ogen heeft.

stockmuziek
stockmuziek

PRIKKELENDE STOCKMUZIEK UIT HAARLEM

Na afname van onze licentie staat het u vrij onze stockmuziek onder uw productie te gebruiken waar en hoe vaak u maar wilt. Geen onhandige licentiecalculator of kosten achteraf. Gewoon één tarief, zonder gedoe. U kunt licenties voor bestaande titels bij ons afnemen maar uiteraard componeren wij het liefste voor u op maat. Zodat uw productie die exclusiviteit krijgt die het verlangt. Samen met u zoeken we naar het juiste genre en de beste sferen om uw merk of product zo effectief mogelijk te vertalen naar muziek. Wij geven u een 100% tevredenheidsgarantie op uw muziek zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. In een vrijblijvende afspraak overtuigen wij u graag van onze expertises. U bent van harte welkom in onze studio in Haarlem voor een kop koffie.

Beluister hier onze stockmuziek vanuit onze studio in Haarlem

Wij produceren onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350