Stemacteur gezocht2020-02-06T16:54:58+01:00

Stemacteur gezocht? Beluister ons aanbod

De kosten voor het laten maken van een radiocommercial hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de spot? Wilt u regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? We produceren in elk geval vanaf €495,-
In urgente gevallen kunnen we uw commercial leveren binnen 48 uur. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept en scherpe tekst voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.
Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner ‘Mediawerkt’ weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.
In tegenstelling tot veel productiehuizen neemt u bij Studio QKLQ een licentie af voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat u het recht heeft de commercial in te zetten wanneer u wilt en op welke zender u wilt. Dus geen onverwachte kosten achteraf, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiocommercial, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw radiocommercial. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.
Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de spots voor u inspreken kan.
KLIK HIER NAAR ENKELE VOORBEELDEN

STEMACTEUR GEZOCHT VOOR UW PRODUCTIE?

Voor uw mediaproductie bent u op zoek naar die ene stem. Een heldere toon, perfecte intonatie, een stem met karakter. Studio QKLQ weet dat de juiste sound een productie maakt of breekt. Ons voice over bureau werkt daarom alleen met professionals. Stemacteurs die goed te coachen zijn en ruime ervaring hebben. Vertel ons waarnaar u op zoek bent. Vervolgens hebben wij razendsnel de juiste stemacteur gezocht. Ons bestand aan voice overs is uitgebreid. Laat ons de stem casten of beluister zelf het aanbod en ervaar de scherpe tarieven.

radio reclame laten maken
Radiocommercial maken

STEMACTRICE GEZOCHT MET EIGEN GELUID

Voor een goed resultaat is meer nodig dan een energieke vrouwenstem of warme mannenstem. Een stemactrice of acteur moet zich kunnen inleven, dient een eigen geluid te hebben en kritisch te zijn op het werk. Onze stemacteurs voldoen ruimschoots aan alle eisen en zijn in staat op korte termijn kwalitatief werk op te leveren. Bij spoed kunnen wij een geproduceerde voice-over binnen 48 uur aanleveren. Doorgaans gaan we bij een voice-over productie liever uit van 5 dagen, inclusief de casting van de stemacteur of -actrice en een eventuele correctie ronde.

MEER DAN EEN STEMMENBUREAU

Studio QKLQ heeft jarenlange ervaring als het gaat om het produceren van audioproducties. Naast meedenken en zoeken naar de juiste stemactrice of -acteur kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn.
Studio QKLQ is meer dan alleen een stemmenbureau. Nadat u de juiste stemacteur gezocht heeft, kunnen wij u ondersteunen bij het versterken van uw productie. De juiste muziek de optimale sfeer; wij hebben de creativiteit, kennis, ervaring en vaardigheden in huis. Van soundlogo’s tot stockmuziek, wellicht wenst u copywriting voor het script of heeft u liever dat we de volledige productie op ons nemen? U kunt rekenen op uitstekende service en kwaliteit. Kom eens langs voor een vrijblijvende brainstorm.

Beluister hier onze meest recente producties

Wij produceren onder andere voor

Nieuws

Lees hier onze laatste berichten uit de studio

  • Radiocommercial maken

Hoe maken we het?

Wil een radiocommercial laten maken? Bekijk hier onze video over ons plan van aanpak.

  • blog-studioqklq-nl

“STEMACTEUR, JA DAT IS EEN VAK!”

Wanneer het plaatselijke bakkertje niet in high definition documenteert hoe zijn banketstaven in de oven gedrukt worden, dan rijst al gauw de vraag wat deze bakker te verbergen heeft...

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350