Sounddesign Haarlem2019-09-10T11:37:35+02:00

Sounddesign laten produceren

De kosten voor het laten produceren van sounddesign hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de productie? Hoeveel sounddesign heeft de productie nodig? Wat is uw uitzendbereik? Na het eerste telefoongesprek kunnen we u, door antwoorden op deze vragen, al gauw een kostenindicatie geven.
Uiteraard hangt het van de lengte van uw productie af maar onze productie kan snel gaan. Bij een productie tussen de 3 en 5 minuten kunnen we u binnen drie dagen de eerste geluidsontwerpen aanleveren.
We kunnen ons zo voorstellen dat het prettig is om de gehele audiobewerking uit handen te geven. In dat geval zorgen wij ervoor dat de complete audio van uw productie goed gebalanceerd en gemixt in één gecomprimeerde stereotrack weer aangeleverd wordt.
U beschikt na aanlevering van de sounddesign over volledig eigendom van uw totale productie. Daar valt het sounddesign dus ook onder. Dit geldt uiteraard niet bij een eventuele muziekproductie.
Uiteraard! Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw sounddesign. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.
Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele traject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner ‘Mediawerkt’ weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.
radio reclame laten maken

SOUNDDESIGN, NET DAT BEETJE EXTRA

U wilt uw videoproductie net dat beetje extra overtuiging meegeven? Sounddesign zou dat missende ingredient kunnen zijn. Sounddesign bevat niet gecomponeerde geluidseffecten die producties meer tot leven brengen. Denk hierbij aan nagesynchroniseerde voetstappen, regendruppels, auto’s of omgevingsgeluiden. Maar ook niet herkenbare geluidseffecten kan onder sounddesign vallen. Low-budgetproducties richten zich vaak enkel op essentiële geluidsopnames. Bijvoorbeeld een stem van een geïnterviewde. Daarmee kan een editor gedurende de postproductie soms net die beleving missen. Ons sounddesign biedt dan uitkomst.

SOUNDDESIGN, MET OF ZONDER MUZIEK

Studio QKLQ ontwikkelt naast audio ook videoproducties. Vandaar dat wij, door deze overlapping, ruime ervaring hebben met het produceren van sounddesign. In onze Haarlemse studio ontwikkelen we dagelijks geluidseffecten voor uiteenlopende mediaproducties. Zoals radiocommercials en corporate video’s. Buiten sounddesign is het ook mogelijk om uw video van passende stockmuziek te voorzien. Studio QKLQ produceert uw muziek altijd op maat en kan zodoende uw productie een finishing touch geven. Bent u benieuwd wat Studio QKLQ voor u kan betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact op.

sounddesign audioproducties videoproducties mediaproducties radiocommercials

Wij produceren onder andere voor

Beluister hier ons meest recente werk

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350