Sound designer gezocht2020-02-06T16:47:39+01:00

Sounddesigner gezocht met een gezonde dosis creativiteit?

De kosten voor het laten maken van een radiocommercial hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de spot? Wilt u regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? We produceren in elk geval vanaf €495,-
In urgente gevallen kunnen we uw commercial leveren binnen 48 uur. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept en scherpe tekst voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.
Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner ‘Mediawerkt’ weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.
In tegenstelling tot veel productiehuizen neemt u bij Studio QKLQ een licentie af voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat u het recht heeft de commercial in te zetten wanneer u wilt en op welke zender u wilt. Dus geen onverwachte kosten achteraf, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiocommercial, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw radiocommercial. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.
Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de spots voor u inspreken kan.
KLIK HIER NAAR ENKELE VOORBEELDEN

CREATIVITE SOUNDDESIGNER GEZOCHT?

Achtergrondgeluiden laten een film leven. Benadrukken emotie, geven kracht. Een waterdruppel die valt. De wind die door de bomen ruist. Geroezemoes in een café. Kleine geluidseffecten die een grote uitwerking hebben als het gaat om beleving. De taak van een sounddesigner is het creëren van het juiste geluid op het juiste moment in de opname. Studio QKLQ heeft de beste, meest creatieve sounddesigner gezocht, die net dat beetje extra in huis heeft.

radio reclame laten maken
Radiocommercial maken

SOUND DESIGN STUDIO

Studio QKLQ beschikt over een groot arsenaal aan geluidseffecten. Daarnaast bezit onze sounddesigner de juiste skills en tools om zelf unieke geluiden te ontwikkelen en op te nemen. Naast geluidseffecten ontwikkelen we in onze sound design studio muziek op maat voor diverse mediaproducties. Van radiocommercial tot productvideo; onze sounddesigner zoek de juiste ‘tone of voice’.

SCHERPE PRIJS VOOR SOUNDDESIGN GEZOCHT?

De prijs voor uw sounddesign is bijvoorbeeld afhankelijk van de productielengte evenals het uitzendbereik. Veelal kunnen we u telefonisch al een scherpe kostenindicatie geven. Langskomen voor een effectieve brainstorm is eveneens mogelijk. Zodra we weten waarnaar u op zoek bent, kunnen we beginnen. Bij een sounddesign productie van 3-5 minuten leveren we doorgaans de eerste ontwerpen al binnen drie dagen. Heeft u al die tijd naar een goede sounddesigner gezocht? Dan is uw zoektocht nu voorbij. Vertrouw op Studio QKLQ!

Beluister hier onze meest recente producties

Wij produceren onder andere voor

Nieuws

Lees hier onze laatste berichten uit de studio

  • Radiocommercial maken

Hoe maken we het?

Wil een radiocommercial laten maken? Bekijk hier onze video over ons plan van aanpak.

  • blog-studioqklq-nl

“STEMACTEUR, JA DAT IS EEN VAK!”

Wanneer het plaatselijke bakkertje niet in high definition documenteert hoe zijn banketstaven in de oven gedrukt worden, dan rijst al gauw de vraag wat deze bakker te verbergen heeft...

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350