Radiospot laten maken2020-05-12T14:08:55+02:00

Radiospot laten maken

Budget

250,-Regionaal gebruik
 • Opname
 • Mastering
 • Stockmuziek
 • Excl. voice casting

Meest gekozen

450,-Nationaal gebruik
 • Opname & Mastering
 • Stockmuziek
 • Copywriting
 • Voice casting

Full service

975,-Nationaal gebruik
 • Opname & Mastering
 • Muziek/Soundlogo op maat
 • Copywriting
 • Voice casting

PLAN VAN AANPAK

Wanneer je het voornemen hebt een radiocommercial te laten maken door Studio QKLQ, dan is het wel zo fijn om te weten hoe zo’n productieproces in zijn werk gaat en wat je van ons kan en mag verwachten. Daarom hebben wij een korte video gemaakt waarin we bondig samenvatten welke stappen we zetten bij het produceren van jouw radiocommercial. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we nemen graag al je wensen door.
Klik rechts op de playbutton om de video te bekijken.

ONZE CORONAMAATREGELEN

Ook wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Echter, daar hoeft jij als klant niets van te merken. Middels mail en telefonisch contact zijn wij in staat om aan jouw volledige wensen te voldoen. Onze stemacteurs kunnen op afstand geregisseerd worden en zonder verdere hinder de tekst inspreken. Uiteraard is het mogelijk, ondanks jouw afwezigheid, om naderhand wijzigingen aan te brengen aan de opnames.

Beluister hier onze meest recente radiospots

De kosten voor het laten maken van een radiocommercial hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de spot? Wilt u regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? We produceren in elk geval vanaf €250,-

In urgente gevallen kunnen we uw commercial leveren binnen 48 uur. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept en scherpe tekst voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.

Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiocommercial, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER SOUNDLOGO’S

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw radiocommercial. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Wij produceren radiospots onder andere voor

RADIOSPOT LATEN MAKEN, PROFESSIONEEL EN BETAALBAAR!

Wilt u een radiospot laten maken? Dan moet u goed weten wat uw marketingdoelstellingen zijn. Een radiospot laten produceren doet een beroep op uw marketingbudget. Een prikkelende boodschap die uw identiteit onderstreept met een sterke call-to-action, dat is waar het om draait. Maar is het in de praktijk ook zo simpel? Helaas! Het laten produceren van een radiospot vraagt om expertises die elke productie uniek maakt. Studio QKLQ produceert daarom uw radiospot op maat. Met aandacht en zorg om uw kostbare zendtijd om te zetten in winstgevende seconden. Want een radiospot moet u iets opleveren in plaats van kosten nietwaar?

radiospot laten maken
radiospot laten maken

UW RADIOSPOT VAN A TOT Z

Wanneer u door Studio QKLQ uw radiospot wil laten maken dan kunnen we u ondersteunen van A tot Z. Studio QKLQ is naast producer gespecialiseerd in het schrijven van scenario’s en scripts voor radiospots. Wij kunnen uw dienst, product of identiteit vertalen naar een prikkelend verhaal met een herkenbare emotie. Dit in combinatie met onze voice-overs en door ons geproduceerde stockmuziek. Studio QKLQ creëert een momentum die uw radiospot onomstotelijk succesvol maakt. Uiteraard staat het u vrij zelf scripts of voice-overs aan te leveren. In dat geval zullen wij enkel verantwoordelijk zijn voor de opnames in onze studio in Haarlem. En uw radiospot opleveren dat voldoet aan de specificaties van de omroep waar u op wilt uitzenden.

BINNEN 24 UUR UW RADIOSPOT LATEN MAKEN

Wij zijn een full-service productiebureau en kunnen u snel van dienst zijn. Mocht het verlangen er zijn dan kunnen wij u binnen 24 uur uw radiospot produceren. Binnen deze twee dagen kunnen wij u helpen bij het opzetten van het script tot uiteindelijke oplevering van de master. Mocht de tijdsdruk toch een minder grote rol spelen, dan gaan wij liever eerst met u om de tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Het is goed om de tijd te nemen en te kunnen overwegen welke boodschap het beste bij u past. U krijgt een 100% tevredenheidsgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich voorbereiden op de uitwerking van uw campagne.

radiospot laten maken

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350