Radiospot laten maken2019-04-08T11:28:43+02:00

Radiospot laten maken

Wanneer u een radiospot wilt laten maken maken bent u wellicht in eerste instantie benieuwd naar de kosten. Graag geven we u daar direct antwoord op, echter hangt dit van een aantal zaken af. Wilt u met uw radiospot regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Wat is de lengte van de radiospot? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? Uw kunt bij ons in ieder geval uw radiospot laten vanaf €495,-

Mocht u haast hebben bij het laten maken van uw radiospot dan kunnen wij u binnen 24 uur uw radiospot aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw radiospot aan te leveren.

U kunt bij ons uw radiospot laten maken waarbij wij alles voor u uit handen nemen. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne. Wanneer u al een concreet concept en pakkende tekst voor ogen heeft dan is dat uiteraard geen probleem. Dat scheelt weer in de kosten van uw radiospot.

Indien u uw radiospot wilt laten maken bij Studio QKLQ, kunnen wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner ‘Mediawerkt’ weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.

Bij Studio QKLQ neemt u een licentie af voor onbepaalde tijd, in tegenstelling tot veel productiehuizen. Dat betekent dat u het recht heeft de radiospot in te zetten wanneer u wilt en op welke zender u wilt. Geen onverwachte kosten op nacalculatie, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiospot, dan produceren wij dat graag op maat voor u.  U betaalt slechts een eenmalig bedrag zonder vervelende regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Stel dat u toch gebruik wilt maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER SOUNDLOGO’S

Op uw radiospot levert Studio QKLQ een 100% tevredenheidsgarantie. U betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Onze ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Toch is er soms een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u natuurlijk niks extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de spots voor u inspreken kan.
KLIK HIER NAAR ONZE VOICE OVERS.

RADIOSPOT LATEN MAKEN, PROFESSIONEEL EN BETAALBAAR!

Wilt u een radiospot laten maken? Dan moet u goed weten wat uw marketingdoelstellingen zijn. Een radiospot laten produceren doet een beroep op uw marketingbudget. Een prikkelende boodschap die uw identiteit onderstreept met een sterke call-to-action, dat is waar het om draait. Maar is het in de praktijk ook zo simpel? Helaas! Het laten produceren van een radiospot vraagt om expertises die elke productie uniek maakt. Studio QKLQ produceert daarom uw radiospot op maat. Met aandacht en zorg om uw kostbare zendtijd om te zetten in winstgevende seconden. Want een radiospot moet u iets opleveren in plaats van kosten nietwaar?

radiospot laten maken
radiospot laten maken

UW RADIOSPOT VAN A TOT Z

Wanneer u door Studio QKLQ uw radiospot wil laten maken dan kunnen we u ondersteunen van A tot Z. Studio QKLQ is naast producer gespecialiseerd in het schrijven van scenario’s en scripts voor radiospots. Wij kunnen uw dienst, product of identiteit vertalen naar een prikkelend verhaal met een herkenbare emotie. Dit in combinatie met onze voice-overs en door ons geproduceerde stockmuziek. Studio QKLQ creëert een momentum die uw radiospot onomstotelijk succesvol maakt. Uiteraard staat het u vrij zelf scripts of voice-overs aan te leveren. In dat geval zullen wij enkel verantwoordelijk zijn voor de opnames in onze studio in Haarlem. En uw radiospot opleveren dat voldoet aan de specificaties van de omroep waar u op wilt uitzenden.

BINNEN 24 UUR UW RADIOSPOT LATEN MAKEN

Wij zijn een full-service productiebureau en kunnen u snel van dienst zijn. Mocht het verlangen er zijn dan kunnen wij u binnen 24 uur uw radiospot produceren. Binnen deze twee dagen kunnen wij u helpen bij het opzetten van het script tot uiteindelijke oplevering van de master. Mocht de tijdsdruk toch een minder grote rol spelen, dan gaan wij liever eerst met u om de tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Het is goed om de tijd te nemen en te kunnen overwegen welke boodschap het beste bij u past. U krijgt een 100% tevredenheidsgarantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich voorbereiden op de uitwerking van uw campagne.

radiospot laten maken

Beluister hier onze meest recente radiospots

Wij produceren radiospots onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350