Radiocommercial laten maken2020-05-23T15:59:07+02:00

Radiocommercial laten maken

PLAN VAN AANPAK

Wanneer je het voornemen hebt een radiocommercial te laten maken door Studio QKLQ, dan is het wel zo fijn om te weten hoe zo’n productieproces in zijn werk gaat en wat je van ons kan en mag verwachten. Daarom hebben wij een korte video gemaakt waarin we bondig samenvatten welke stappen we zetten bij het produceren van jouw radiocommercial. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, we nemen graag al je wensen door.
Klik rechts op de playbutton om de video te bekijken.

ONZE CORONAMAATREGELEN

Ook wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Echter, daar hoeft jij als klant niets van te merken. Middels mail en telefonisch contact zijn wij in staat om aan jouw volledige wensen te voldoen. Onze stemacteurs kunnen op afstand geregisseerd worden en zonder verdere hinder de tekst inspreken. Uiteraard is het mogelijk, ondanks jouw afwezigheid, om naderhand wijzigingen aan te brengen aan de opnames.

Beluister hier onze meest recente producties

De kosten voor het laten maken van een radiocommercial hangt van een aantal zaken af. Wat is de lengte van de spot? Wilt u regionaal of landelijk adverteren? Wat voor een voice-over wenst u? Is er behoefte aan ondersteunende muziek of sounddesign? We produceren in elk geval vanaf €250,-

In urgente gevallen kunnen we uw commercial leveren binnen 48 uur. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, casting van stemacteurs en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 dagen nodig zijn om uw eindproductie aan te leveren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept en scherpe tekst voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve copywriters een pakkend concept met een duidelijke call to action dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.

Wij kunnen stevige kortingen voor u realiseren wanneer u ons het hele inkooptraject laat faciliteren. Onze vaste mediapartner weet door jarenlange ervaring niet alleen uw zendtijd zeer scherp in te kopen, maar u ook te adviseren in de keuze betreft station, tijdvak en doelgroep.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw radiocommercial, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van Buma/Stemra, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij Buma/Stemra. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interssant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER SOUNDLOGO’S

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw radiocommercial. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Wij produceren onder andere voor

SNEL, PROFESSIONEEL EN BETAALBAAR!

U wilt een radiocommercial laten maken? Dan is het zaak dat u goed weet wat uw marketingdoelstellingen zijn. Immers, een radiocommercial laten maken doet vaak een groot beroep op uw marketingbudget. Een duidelijk verhaal dat uw identiteit onderstreept met een expliciete call-to-action. Dat is eigenlijk in het kort waar het om draait. Maar is het zo makkelijk gedaan als gezegd? Natuurlijk niet. Het ontwikkelen van een radiocommercial vraagt om expertises die elke productie uniek maakt. Studio QKLQ produceert daarom een radiocommercial op maat, met de grootste zorg en aandacht. Zo wordt uw kostbare zendtijd omgezet in winstgevende seconden.

radio reclame laten maken
radio reclame maken

SCRIPT, VOICE-OVER EN MUZIEK

Wij kunnen u op verschillende punten voorzien in uw behoefte aan een radiocommercial. Gespecialiseerd in het schrijven van scripts en scenario’s voor radiospots. Daarmee zijn wij in staat om uw identiteit, dienst of product te vertalen naar een pakkend verhaal met een herkenbare emotie. Dit in combinatie met één van onze voice-overs en door ons geproduceerde stockmuziek. Daarmee creëert Studio QKLQ een momentum die uw radiocommercial onomstotelijk succesvol maakt. Uiteraard staat het u vrij zelf scripts of voice-overs aan te leveren. In dat geval zullen wij enkel verantwoordelijk zijn voor de opnames in onze geluidsstudio en uw radiocommercial opleveren welke voldoet aan de specificaties van de omroep.

RADIOCOMMERCIAL LATEN MAKEN BINNEN 48 UUR

Doordat wij een full service productiebureau zijn, kunnen wij u snel van dienst zijn. Mocht het verlangen er zijn, binnen 48 uur uw radiocommercial maken. Binnen deze twee dagen kunnen wij u helpen bij het opzetten van het script tot uiteindelijke oplevering van de master. Maar als de tijdsdruk een minder grote rol speelt, gaan wij liever eerst met u om de tafel. Om vervolgens de wensen en mogelijkheden te bespreken. Het is goed om de tijd te nemen en te kunnen overwegen welke boodschap het beste bij u past. Wij geven u een 100% tevredenheidsgarantie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Dan kunt u zich rustig voorbereiden op de uitwerking van uw campagne. Onze creativiteit laat zich niet beperken door budgetten.

Nieuws

Lees hier onze laatste berichten uit de studio

  • Radiocommercial maken

Hoe maken we het?

Wil een radiocommercial laten maken? Bekijk hier onze video over ons plan van aanpak.

  • blog-studioqklq-nl

“STEMACTEUR, JA DAT IS EEN VAK!”

Wanneer het plaatselijke bakkertje niet in high definition documenteert hoe zijn banketstaven in de oven gedrukt worden, dan rijst al gauw de vraag wat deze bakker te verbergen heeft...

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350