Promotievideo maken2018-07-10T13:50:00+02:00

Promotievideo maken

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

ONDERSCHEIDENDE PROMOTIEVIDEO MAKEN

Bent u op zoek naar onderscheidende promotie van uw product of evenement? Wilt u kort en krachtig vertellen waarom men voor uw dienst of bedrijf moet kiezen? Laat dan een promotievideo maken. Een pakkende promotiefilm zal uw doelgroep binnen no time enthousiasmeren en zorgen voor positieve branding. Studio QKLQ helpt u met het realiseren van een unieke video, indien nodig al binnen 5 werkdagen. Vanzelfsprekend voorzien van 100% tevredenheidsgarantie.

FOCUS EN CREATIVITEIT

Of u nu een gloednieuw product wilt promoten of juist een bestaand product weer nieuw leven wilt inblazen; met de juiste focus en voldoende creativiteit zal een videoproductie impact maken.
Graag creëren we voor u een krachtige boodschap die voldoet aan uw wensen. Studio QKLQ is een full service bureau en wij helpen u vanaf de allereerste brainstorm tot aan de eindproductie van de promotievideo. Wij werken enkel met professionele stemacteurs en voorzien u graag van maatwerk wat betreft stockmuziek of audiodesign, zonder tussenkomt van Buma Stemra.

Radiocommercial maken

PROMOTIEVIDEO MAKEN VOOR TV OF ONLINE STREAMING

Graag nodigen wij u uit in onze studio te Haarlem. Onder het genot van een lekkere kop koffie kunt u uw wensen kenbaar maken en tonen we u graag onze ideeën en expertise wat betreft het maken van een promotievideo. Voor ieder budget bieden wij een kwalitatieve en creatieve oplossing. Onze offerte op maat is voorzien van een scherpe prijs en 100% tevredenheidsgarantie. De eindmontage van uw promofilm wordt als geschikt formaat opgeleverd voor tv en online streaming, én is vanzelfsprekend volledig uw eigendom.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350