Promofilmpje maken2020-02-06T16:35:38+01:00

Promofilmpje maken

U wilt een promofilmpje maken. Dan bent u uiteraard benieuwd naar de kosten. Helaas is daar geen direct antwoord op te geven. Wat voor een soort promofilmje wilt u maken? Moet er op meerdere locaties gefilmd worden? Is er behoefte aan voice-overs, muziek of sounddesign bij het maken van uw promofilmpje? Al deze zaken nemen we rustig met u door waarna we een offerte voor u opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we binnen één week uw promofilmpje maken. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw promofilmpje te maken.

U wilt snel een promofilmpje maken? Geen probleem. Wanneer u een duidelijk concept voor ogen heeft scheelt dit tijd en uiteraard geld. Heeft u echter nog geen idee, dan kunnen we al het werk uit handen nemen van concept, script, productie en postproductie.

Wanneer wij uw promofilmpje maken werken wij enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw promofilmpje wordt verlengt.

Wanneer wij uw promofilmpje maken, dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u het promofilmpje voor al uw marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Wilt u gebruik maken van muziek in uw promofilmpje? Wij produceren dat graag op maat voor u. U betaalt slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus geen onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch liever gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw promofilmpje ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw promofilmpje U betaalt dus pas wanneer u echt tevreden bent, zo simpel werkt het. Een goede briefing levert 9 van de 10 het gewenste resultaat op, maar soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u natuurlijk niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw promofilmpje. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief uw promofilmpje voor u inspreken kan.

promofilmpje maken

PROMOFILMPJE MAKEN?

U wilt een promofilmpje maken? Leuk! Studio QKLQ helpt u daar graag bij. Want Studio QKLQ is gespecialiseerd in de ontwikkeling van kort en krachtige promofilmpjes. U wilt een promofilmpje maken van uw evenement of product? Misschien wilt u een promofilmpje maken van uzelf m.b.t. bepaalde diensten die u levert. Het maakt ons niet uit, we adviseren u graag bij elke productie om uw promofilmpje de kracht en uitstraling te geven die u verlangt. Heeft u haast met het promofilmpje maken? Ook dat is geen punt, wij kunnen u snel van dienst zijn en binnen 5 werkdagen uw promofilmpje maken. Uiteraard doet deze snelle manier van produceren en leveren geen enkele afbreuk aan onze kwaliteit en professionaliteit.

PROMOFILMPJE MAKEN WERKWIJZE:

 • Conceptfase
  Één op één inhoudsbriefing. Wat zijn uw marketing- en communicatiedoeleinden?
  Wat voor een promofilmpje is op u van toepassing?
 • Uitwerking
  Schrijven van scenario (eventueel met storyboard), script, en indien nodig voice-over.
 • Draaiboek
  Opzet draaiplan, planning, locaties.
 • Productie
  Opnames op locatie, uitvoering draaiplan.
 • Postproductie
  Montage/editing, correcties, vormgeving en nabewerking audio.
 • Oplevering
  Na eventuele correctierondes wordt de eindmontage van uw promofilmpje opgeleverd.
promofilmpje maken
promofilmpje maken

100% TEVREDENDHEIDSGARANTIE

Elke promotievideo of instructiefilmpje is anders maar onze manier van werken blijft uiteraard bij elke productie hetzelfde. Stap voor stap voor stap werken we gestructureerd aan uw promofilmpje zodat we niets over het hoofd zien. Studio QKLQ werkt transparant en geeft u op elk gewenst moment inzicht in u promofilmpje gedurende de productie. Kwaliteit staat altijd bij ons voorop. We leveren immers niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350