Muziekproductie Haarlem2018-07-10T14:52:11+02:00

Muziekproductie Haarlem

De kosten voor de producing van muziek hangt van een aantal zaken af. Wat is de gewenste lengte van de muziekproductie? Waar wilt u de muziekproductie voor gebruiken? Wat zijn de wensen betreft het arrangement en genre? Neem contact met ons op en na een vrijblijvend telefoongesprek kunnen we al snel tot een kostenindicatie komen.

In urgente gevallen kunnen we uw totale muziekproductie binnen 6 werkdagen aanleveren. Muziek dat gebruik wordt als ondersteuning bij korte commercials soms nog wel sneller. Toch leert de ervaring dat tijdsdruk geen prettige basis vormt bij de producing van muziek. Daarom adviseren we altijd een paar weken productieruimte om het totale producing proces de juiste aandacht en rust te geven die het nodig heeft.

Onze muziekproducties zijn opzettelijk niet onder gebracht bij BUMA/STEMRA zodat u slechts eenmalige kosten betaalt zonder vervelende nacalculatie.

Het kan zijn dat u de muziek enkel voor één bepaalde campagne wilt gebruiken, maar het is ook denkbaar dat u de muziek voor onbepaalde tijd in al uw marketinguitingen wilt meenemen. Bij het afnemen van de muziekproductie krijgt u een licentie waarin de afspraken van het gebruik van de titel staan vermeld.

Naast een uitgebreide muziekproductie kunt u ook kiezen voor de producing van een soundlogo rondom uw merk.
Dit zijn korte tunes die de herkenbaarheid van uw merk vergroten en ingezet worden bij commercials op radio en televisie.

Studio QKLQ heeft jarenlange ervaring met professionele muzikanten en producers binnen verschillende muziekstromingen. Hierdoor is het mogelijk om u binnen elk genre te bedienen. Studio QKLQ is ook actief als muziekproducent in Amsterdam. Klik voor meer informatie.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw muziekproductie. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing en juiste referenties 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er na producing een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Voice over vrouwenstem

MUZIEKPRODUCTIE OP MAAT

Horen laat meer aan de fantasie over dan zien. Misschien is het daarom dat we bij Studio QKLQ een zo een ongekende fascinatie hebben voor het produceren van muziek. In onze in Haarlem gelegen studio ontwikkelen we dagelijks muziekproducties voor:

  • TV- en radiocommercials
  • Mobiele applicaties
  • Corporate video’s
  • Artiestenrepertoire
  • Documentaires

HAARLEMSE MUZIEKPRODUCTIES VAN A TOT Z

Studio QKLQ ondersteunt het muziekproductie-, opname-, mix- en masteringproces binnen de in Haarlem gelegen studio. Daarnaast bieden wij begeleiding bij het arrangeren van composities en, indien nodig, bij het samenstellen van de juiste muzikanten voor de productie. De producers van Studio QKLQ werken tijdens de muziekproductie met de meest recente opnamesoftware zoals Logic Pro X en ProTools. Daarnaast hebben ze ruime ervaring met de meeste digitale plugins en analoge randapparatuur. We werken niet alleen binnen onze eigen Haarlemse studiomuren aan muziekproducties, maar vinden onze weg ook naar externe studio’s zodat we elke klant kunnen ondersteunen of artiest begeleiden op de plek die hij of zij verlangt. Standaard werken we vanuit onze eigen studio in Haarlem.

muziekproductie Haarlem studio qklq
muziekproductie Haarlem studio qklq

SNEL EN DOELTREFFENDE MUZIEKPRODUCTIE UIT HAARLEM

Studio QKLQ begeeft zich in een dynamische markt in Haarlem en omstreken waar klanten vaak snel geholpen willen worden. Ondanks dat de muziekproductie van op maat gecomponeerde muziek tijdrovend kan zijn, is Studio QKLQ in staat u vrij snel te voorzien van de eerste geluiden. Binnen twee dagen kunnen wij u de fundering van uw muziekproductie laten horen dat we, indien naar wens, naderhand uitbouwen naar een professionele multitrack. Samen met u zoeken we naar het juiste genre en de beste sferen om uw merk of product zo effectief mogelijk te vertalen naar muziek. Wij geven u een 100% tevredenheidsgarantie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en zich rustig kunt voorbereiden op de uitwerking van uw marketingcampagnes. In een vrijblijvende afspraak overtuigen wij u graag van onze expertise  op het gebied van muziekproductie. U bent van harte welkom in onze studio in Haarlem voor een kop koffie.

Wij produceren onder andere voor

Beluister hier ons meest recente werk vanuit onze studio in Haarlem

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350