Muziekproducent Amsterdam2020-02-06T16:25:51+01:00

Muziekproducent Amsterdam

U bent op zoek naar een muziekproducent Amsterdam. Dan bent u ook benieuwd naar de kosten voor het laten maken van een muziekproductie. Dit hangt van een aantal zaken af. Waar wilt u bijvoorbeeld de productie voor gebruiken? Wat is de gewenste lengte van de muziekproductie? Zijn er ook wensen betreft het arrangement en het genre? Neem contact met ons op en na een vrijblijvend telefoongesprek kunnen we al snel tot een kostenindicatie komen. Ook bent u van harte welkom in onze studio voor een kop koffie zodat we alle wensen kunnen doornemen.

De ervaring leert dat tijdsdruk geen prettige basis vormt bij een creatief proces als een muziekproductie, maar in spoedgevallen kunnen we uw totale muziekproductie binnen 6 werkdagen aanleveren. Muziek dat gebruik wordt als ondersteuning bij korte commercials soms nog wel sneller. Wel adviseren we altijd een paar weken productieruimte om het creatieve proces de juiste aandacht en rust te geven die het nodig heeft.

Onze muziekproducties zijn opzettelijk niet onder gebracht bij BUMA/STEMRA zodat u slechts eenmalige kosten betaalt zonder vervelende nacalculatie.

Het kan zijn dat u de muziek enkel voor één bepaalde campagne wilt gebruiken, maar het is ook denkbaar dat u de muziek voor onbepaalde tijd in al uw marketinguitingen wilt meenemen. Bij het afnemen van de muziekproductie krijgt u een licentie waarin de afspraken van het gebruik van de titel staan vermeld.

Naast een uitgebreide muziekproductie kunt u er ook voor kiezen om een soundlogo te laten produceren rondom uw merk.
Dit zijn korte tunes die de herkenbaarheid van uw merk vergroten en ingezet worden bij commercials op radio en televisie. Meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.

Studio QKLQ heeft jarenlange ervaring met professionele muzikanten en producers binnen verschillende muziekstromingen. Hierdoor is het mogelijk om u binnen elk genre te bedienen. Studio QKLQ is ook actief als muziekproducent in Amsterdam maar ook in de rest van Nederland.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw muziekproductie. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing en juiste referenties 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

muziekproducent amsterdam

MUZIEKPRODUCTIE AMSTERDAM OP MAAT

Als muziekproducent in Amsterdam en omstreken hebben wij een ongekende fascinatie voor het produceren van muziek. Misschien wel omdat horen meer aan de fantasie over laat dan zien. Binnen Amsterdam en Haarlem ontwikkelen we dagelijks muziekproducties voor:

  • TV- en radiocommercials
  • Mobiele applicaties
  • Corporate video’s
  • Artiestenrepertoire
  • Documentaires
  • Soundlogo’s

AMSTERDAMSE MUZIEKPRODUCTIES VAN A TOT Z

Studio QKLQ ondersteunt alle opname-, mix- en masteringprocessen binnen Amsterdam en Haarlem. Wij bieden begeleiding bij het arrangeren van composities en bij het samenbrengen van geschikte muzikanten voor de muziekproductie in Amsterdam, maar ook buiten deze regio. Als muziekproducent werkt Studio QKLQ met de meest bekende opnamesoftware zoals Logic Pro X en ProTools 13. Ook hebben ze ruime ervaring met de meeste digitale plugins en analoge randapparatuur. We werken niet alleen binnen de studiomuren van Amsterdam en Haarlem maar weten ook onze weg te vinden naar externe studio’s zodat we elke muzikant, artiest of klant kunnen begeleiden op de plek die hij of zij verlangt. Standaard werken we vanuit onze eigen studio in Haarlem.

muziekproducent amsterdam
muziekproducent amsterdam

DOELTREFFENDE MUZIEKPRODUCENT UIT AMSTERDAM

Het produceren en componeren van muziek is een tijdrovend proces, terwijl onze klanten toch graag snel geholpen willen worden. De muziekproducent in Amsterdam en daarbuiten, zoals Studio QKLQ, begeeft zich in een dynamische markt. Studio QKLQ is in staat u vrij snel te voorzien van de eerste geluiden. Binnen twee dagen kunnen wij u de fundering van uw muziekproductie laten horen die we, indien naar wens, naderhand uitbouwen naar een professionele multitrack. De muziekproducent zoekt samen met u naar het juiste genre en de beste sferen om uw merk of product zo effectief mogelijk te vertalen naar muziek. Wij geven u een 100% tevredenheidsgarantie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en zich rustig kunt voorbereiden op de uitwerking van uw marketingcampagnes. In een vrijblijvende afspraak overtuigen wij u graag van onze expertises. U bent van harte welkom in onze studio in Haarlem voor een kop koffie.

Beluister hier ons meest recente werk

Wij produceren onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350