Live Registratie2020-02-06T16:22:37+01:00

Live Registratie

De kosten voor het (live) registreren van een evenement hangt van een aantal zaken af. Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan multicam registratie? Moet er voorafgaand aan het evenement al beeldmateriaal worden geschoten? Wilt u ook presentatiemateriaal inhuren? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor u opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

We kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw evenement gebruik wilt maken van presentatiemateriaal. Hier kunnen wij u in voorzien. Zo verhuren wij, in samenwerking met onze vaste partner Netstar-AV, LED-walls, flatscreens, beamers en geluidsets. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Op vrijwel alle grote evenementenlocaties wordt internet aangeboden. Via deze verbindingen zijn wij in staat een livestream te leggen. Toch kan het zijn dat sommige locaties geen stabiel internet kunnen garanderen. In dat geval zijn wij in staat om ter plekke een satellietverbinding tot stand te brengen waardoor u altijd en overal verzekerd bent van een stabiele en scherpe livestream.

Niet alleen kunnen wij uw stream binnen uw persoonlijke video management systeem integreren, onze livestream is ook geschikt voor uw Youtubekanaal. Na elke streamsessie overhandigen wij u een overzichtelijke rapportage met daarin informatie over de views.

Niet alleen kunnen we uw evenement live streamen, ook verzorgen wij naderhand krachtige compilaties van uw evenement om zodoende de hoogtepunten voor u op een rijtje te zetten.

Niet alleen tijdens maar ook voorafgaand aan uw evenement is het effectief om video in te zetten. Zo kunt u communiceren met uw bezoekers en hen op een aantrekkelijke wijze op de hoogte houden van wat ze kunnen verwachten tijdens uw evenement of congres.

Studio QKLQ heeft jarenlange ervaring met het vastleggen van talloze beurzen, congressen en evenementen. Hierdoor zijn wij in staat om de focus te leggen op dat wat van belang is. Daarnaast heeft de ervaring ons geleerd kostenefficiënt te werken zodat u alleen betaalt voor wat op uw evenement van toepassing is.

Studio QKLQ werkt met een hoge mate van flexibiliteit. Daarom kunnen wij snel reageren en ons op uw wensen afstemmen. Ook wanneer gedurende het project bepaalde zaken toch anders lopen dan u van tevoren had gehoopt. Tevens zijn wij 24/7 in te schakelen op gewenste locaties in binnen- en buitenland.

live registratie

U WILT EEN LIVE REGISTRATIE VAN UW EVENEMENT?

Geen probleem. U wilt daarnaast het beeldmateriaal beschikbaar maken voor kijkers die de livestream gemist hebben? Ook dat kan bij Studio QKLQ. Door jarenlange ervaring op het gebied van multicam videoproducties zijn wij in staat uw congres live te registreren. En deze uit te zenden met meerdere camera’s vanaf meerdere locaties. Wij kunnen ons voorstellen dat het organiseren van een evenement of congres soms veel tijd en spanningen met zich mee kunnen brengen. Het opzetten van een live registratie van dit evenement kunnen misschien de spanningen alleen nog maar verhogen. Het is daarom onze taak om goed voorbereid te werk te gaan.

HOE WIJ TE WERK GAAN

Allereerst nemen we met u uitgebreid de wensen door. Wilt u een multicamera productie of enkel één camerapositie? Vanaf welke locatie wilt u het evenement laten streamen? Hoeveel kijkers verwacht u? Het zijn vragen waarbij we u adviseren om een zo goed mogelijke live registratie in werking te stellen. Allereerst bezoeken wij ruim voorafgaand aan het evenement de locatie. Vervolgens controleren we de afstanden van de gewenste cameraposities, de aanwezigheid van eventuele audioverbindingen en ook de kwaliteit van het internet. In veel gevallen maken we gebruik van het aanwezige netwerk, maar wij bieden ook de mogelijkheid een satellietverbinding tot stand te brengen. Zodoende kunnen wij altijd een representatieve en krachtige stream garanderen. Mocht u tijdens de live registratie willen schakelen tussen meerdere zalen en deze met elkaar laten communiceren? Ook dan bieden wij u een multimediale oplossing die de dynamiek van uw stream alleen maar ten goede zal komen. We kunnen u voorzien in videowalls, projectoren, full HD videocamera’s, draadloze microfoons en geluidsinstallaties.

live registratie
live registratie

SFEERIMPRESSIE & PROMOTIEVIDEO

Na het opzetten van de stream en het uitzenden middels uw eigen gepersonaliseerde videokanaal, kunnen wij uw congres snijden tot een krachtige samenvatting. Deze kunt u vervolgens gebruiken voor marketingdoeleinden. Uiteraard is het ook mogelijk de presentaties integraal te plaatsen in uw gewenste Video Management Systeem zoals Youtube of Vimeo. Wij snijden uw montages zo dat uw kijkers niets essentieels van uw evenement zullen missen. Naast het live uitzenden van uw congres en het snijden van een sfeerimpressie, is het tevens mogelijk Studio QKLQ uw promo te laten produceren. De promotievideo zal de bezoekers een eigentijds voorproefje geven van wat ze tijdens uw evenement kunnen verwachten. De promo wordt in één middag gedraaid en geheel volgens uw wensen gemonteerd. Uiteraard tegen lage kosten.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij produceren onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350