Instructiefilm laten maken2018-07-10T11:22:20+02:00

Product- of instructiefilm laten maken

 

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

INSTRUCTIEFILM LATEN MAKEN?

Het gebruik van uw product toelichten middels een filmpje? Liever geen papieren handleiding maar een korte- en krachtige instructiefilm laten maken? Studio QKLQ is specialist op het gebied van creatieve en effectieve audio- en video producties. Wij maken gebruik van de meest moderne apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste trends. Graag denken we met u mee en denken vooruit! De instructiefilm die u laat maken is voorzien van 100% tevredenheidsgarantie.
 

FILMPJE MET MUZIEK, VOICE-OVER, SOUNDDESIGN?

Een heldere film of animatie werkt veelal beter dan een beschrijving op papier. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor het laten maken van een instructiefilm voor hun dienst, methode of product. De kosten voor het laten maken van een instructiefilm zijn afhankelijk van zaken als:

  • De lengte en soort instructiefilm
  • De aantallen: betreft het 1 film of een reeks
  • Het gebruik van muziek of sounddesign
  • De behoefte aan stemacteurs
  • De locatie van de opnames

Iedere videoproductie is uniek. Onze werkwijze transparant. Veelal rekenen wij 5 tot 10 werkdagen van conceptfase tot oplevering van de eindmontage.
 

Radiocommercial maken

INSTRUCTIEFILM MET 100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Een goede brainstorm vooraf geeft ons voldoende handvatten en ideeën over het maken van de instructiefilm. Uw eisen en wensen vernemen we graag. Vervolgens kunnen we een haarscherpe offerte presenteren. Door de intensieve briefing vooraf kunnen we een instructiefilm maken die naadloos aansluit bij uw wensen, uw product. We streven immers naar volledige tevredenheid. Mocht het nodig zijn om een correctie uit te voeren, doen wij dit zonder bijkomende kosten.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350