Bedrijfsvideo2020-05-12T12:34:29+02:00

Bedrijfsvideo laten maken

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor u opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.
In urgente gevallen kunnen we uw bedrijfsvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 10 en 14 dagen nodig zijn om uw bedrijfsvideo te realiseren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve vormgevers een pakkend concept met een duidelijk verhaal dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.
Studio QKLQ produceert enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw bedrijfsvideo wordt verlengt.
Wanneer u een bedrijfsvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productie voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.
Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw bedrijfsvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.
Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw bedrijfsfilm. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.
Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de bedrijfsfilm voor u inspreken kan.

U WILT EEN BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN?

U wilt een bedrijfsvideo laten maken die het verschil maakt. Een bedrijfsvideo die uw identiteit of product op de juiste manier weet te etaleren. Een bedrijfsvideo laten maken waarbij kwaliteit niet inherent is aan de ruimte van uw budget. Welkom bij Studio QKLQ! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van uw audiovisuele presentatie, geschikt voor elke branche of product. Studio QKLQ helpt u snel maar secuur aan uw bedrijfsvideo. Bekijk onze portfolio voor onze meest recente producties en neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm waarin we samen met u kijken naar doelstellingen, identiteit en de boodschap die u vertellen wilt. Aan de hand hiervan komen wij terug met een offerte op maat waarbinnen wij de productie van A tot Z voor u kunnen realiseren.

bedrijfsvideo

ONZE CORONAMAATREGELEN!

Ook wij houden ons aan de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Echter, daar hoeft u als klant niets van te merken. Het voortraject waarin we concept en scenario bespreken doen we middels mail en telefoon. Het bezoeken van uw locatie zal, mocht dat nodig zijn, enkel met één van onze medewerkers zijn. Tijdens de productie houden we voldoende afstand van elkaar en proberen we zo efficiënt  mogelijk te werk te gaan. Uiteraard zal dit niet ten koste gaan van de productie en zal dit geen effect hebben op de “houdbaarheid” van de productie. Ook na de Corona periode behoudt uw productie de identiteit die bij u past en zal deze niet zichtbaar refereren aan maatregelen die ons zijn opgelegd door het RIVM.

bedrijfsvideo

PROFESSIONEEL, EIGENTIJDS EN OP MAAT.

Een bedrijfsvideo, oftewel uw audiovisuele kijk in de keuken. Niets meer niets minder. Maar is het zo simpel gedaan als gezegd? Natuurlijk niet! Niet waar wij voor staan. Dat vergt overgave, geduld en absolute aandacht. Precies wat u van een productiehuis moet verwachten. Laat ons kennis met u maken en vastbijten in uw markt. Laat ons inspireren tot het creëren van een krachtige bedrijfsvideo met een boodschap dat zijn doel treft, meegaat met de tijd en uw marketingcommunicatie zichtbaar onderstreept.

ONZE WERKWIJZE

 • Conceptfase
  Één op één inhoudsbriefing. Wat zijn uw marketing- en communicatiedoeleinden?
  Wat voor een video is op u van toepassing?
 • Uitwerking
  Schrijven van scenario (eventueel met storyboard), script, en indien nodig voice-over.
 • Draaiboek
  Opzet draaiplan, planning crew en locaties.
 • Productie
  Opnames op locatie, uitvoering draaiplan.
 • Postproductie
  Montage/editing, correcties, vormgeving en nabewerking audio.
 • Oplevering
  Na eventuele correctierondes wordt de eindmontage van uw video opgeleverd.
productvideo
bedrijfsvideo

100% TEVREDENDHEIDSGARANTIE

Elke bedrijfsvideo is anders maar onze manier van werken blijft bij elke productie hetzelfde. Door gestructureerd en stap voor stap aan een bedrijfsvideo te beginnen creëren we overzicht en zien we door de soms dynamische werkzaamheden niets over het oog. Studio QKLQ werkt transparant en geeft u op elk gewenst moment inzicht tijdens de productie van uw bedrijfsvideo. Over het algemeen streven wij er naar om binnen twee weken uw bedrijfsvideo te realiseren, van concept tot de uiteindelijke eindmontage. Uiteraard staat kwaliteit voorop en gebruiken we de tijd die de productie verlangt. We leveren niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.

Wij produceren onder andere voor

Bekijk hier ons meest recente werk

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350