Bedrijfsvideo prijzen2020-02-06T16:12:08+01:00

Bedrijfsvideo prijzen

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

PRIJZEN VOOR EEN KWALITATIEF GOEDE BEDRIJFSVIDEO

Een goede film over uw bedrijf of product? Een videoproductie waarbij kwaliteit gewaarborgd is en niet afhangt van uw budget? De prijzen voor een bedrijfsvideo lopen per ontwikkelaar erg uiteen. Studio QKLQ is ervan overtuigd dat er voor ieder budget een goede film te maken is. Met een gezonde dosis creativiteit, inlevingsvermogen en kennis kunnen we voor ieder bedrijf in iedere branche een passende videoproductie maken. Graag maken we een scherpe offerte, geheel op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u beslissen of de bedrijfsvideo prijs past binnen uw marketing budget.

EEN SCHERPE PRIJS? EERST EEN GOED GESPREK

Om een offerte op maat te maken willen we graag weten waarnaar u op zoek bent. Een Studio QKLQ productie wordt immers opgeleverd met tevredenheidsgarantie en we leveren graag goed werk.
De bedrijfsvideo prijzen zijn afhankelijk van de soort film, het gebruik van stemacteurs, sounddesign of muziek op maat. Daarom beginnen we met een uitvoerig en creatief gesprek. We willen niet alleen inzicht krijgen in uw wensen en ideeën maar kennis maken met uw bedrijf of branche. Dergelijke vragen zullen de revue passeren:

  • Wat voor soort bedrijf heeft u?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Welke boodschap wilt u overbrengen?

Heeft u een goed gevoel bij Studio QKLQ en is de prijs van de bedrijfsvideo passend bij uw budget?
Dan gaan wij de uitdaging aan en doen wij ons best om de bedrijfsvideo te maken die u zal charmeren.

Radiocommercial maken

EEN GOEDE BEDRIJFSVIDEO, AANTREKKELIJKE PRIJZEN EN SNELLE LEVERING

Ons team van creatieve specialisten zullen hun uiterste best doen om uw kwalitatieve bedrijfsvideo snel te produceren. Doorgaans neemt de productie tussen de tien en veertien dagen in beslag. Heeft u echter spoed? Laat het dan even weten, wij zullen ons best doen om uw productie versneld op te leveren. De bedrijfsvideo prijzen zijn all-in, inclusief correctieronde. Tevens wordt de video uw eigendom en zijn er geen licentie kosten acheraf. Een bedrijfsvideo van Studio QKLQ, dat is succesvol resultaat.

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350