Bedrijfsfilm tarieven2018-07-10T11:15:08+02:00

Doeltreffende bedrijfsfilm, tarieven

 

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

TARIEVEN VOOR EEN DOELTREFFENDE BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm moet aanspreken, blijven hangen, kippenvel geven en aansporen tot actie. Studio QKLQ maakt graag een film vol creativiteit. Audio en video produceren wij in onze eigen studio, filmen op locatie is geen probleem. Onze bedrijfsfilm tarieven zijn scherp en afhankelijk van diverse zaken, zoals:

  • betreft het een animatie of een film op locatie
  • wordt er gefilmd op één of meerdere locaties
  • wilt u ondersteunende muziek, een eigen sound of gebruik maken van een voice over?

De kosten van een bedrijfsfilm bij Studio QKLQ is flexibel en volledig afhankelijk van uw wensen. Laten we eens in gesprek gaan. Een goede brainstorm geeft ons meer informatie en handvatten voor het maken van een transparante offerte. Onze bedrijfsfilm prijzen zijn scherp en zullen u aangenaam verrassen.

 

PRIJS BEDRIJFSFILM INCLUSIEF EIGENDOM

Laat u door ons uw bedrijfsvideo maken? Dan kunt u rekenen op volledig eigendom van de eindmontage. Deze is inbegrepen in de prijs van uw bedrijfsfilm. Er is dus geen sprake van licentiekosten of achteraf kosten.
Aangezien we werken met de nieuwste materialen, technieken, en we trends nauwlettend in de gaten houden, heeft u lang en onbeperkt plezier van de film.

Radiocommercial maken

STOCKMUZIEK, OF SOUNDDESIGN BIJ UW BEDRIJFSFILM, PRIJZEN

Muziek breng gevoel over, activeert en enthousiasmeert; de juiste muziek zet de puntjes op de i in uw bedrijfsfilm. Het schrijven en produceren van stockmuziek in onze specialiteit. Of het nu gaat om moderne muziek, jazz of klassiek, wij voorzien uw bedrijfsfilm graag van de juiste emotie. Ook geluidseffecten of sounddesign geven video’s meer pit en beleving en vormen een belangrijk onderdeel van een goede bedrijfsfilm. Prijzen voor een bedrijfsfilm inclusief stockmuziek of sounddesign zijn afhankelijk van diverse factoren. Graag maken we enthousiast over de oneindig veel mogelijkheden. Kom eens langs in de studio!

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350