Bedrijfsfilm laten maken kosten2020-02-06T16:06:38+01:00

Een bedrijfsfilm laten maken, kosten

De kosten voor het laten maken van een productvideo hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort video heeft u voor ogen? Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor uw productfilm opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

In urgente gevallen kunnen we uw productvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 5 en 10 werkdagen nodig zijn om uw productfilm te realiseren.

Studio QKLQ produceert bij uw productfilm enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw productvideo wordt verlengt.

Wanneer u een productvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productfilm voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw productvideo, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u in uw bedrijfsfilm ook uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw productvideo. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden bij de realisatie van uw productfilm. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de productvideo voor u inspreken kan.

Ledlamp-studioqklq.nl

DE KOSTEN VAN EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Bent u op zoek naar een krachtige bedrijfsfilm en benieuwd naar de kosten? Studio QKLQ is gespecialiseerd in het realiseren van videoboodschappen die impact maken. De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm staan niet vast. De één heeft behoefte aan een kleine animatie voor een website, een ander heeft liever een film op locatie met eigen muziek en voice-overs.

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, of juist een groot of klein budget; Studio QKLQ denkt graag mee. Maak eens kennis met ons, laten we brainstormen. Zodra we meer weten over uw wensen en doelstellingen maken wij een heldere offerte op maat, zodat u precies weet welke kosten verbonden zijn aan het maken van uw bedrijfsfilm.

ONDERSCHEIDEND, SECUUR EN DOELTREFFEND

Een bedrijfsfilm die aanspreekt wordt onthouden. Hoe overtuigd u uw klant van uw expertise?
Hoe laat u zien wat de kracht is van het bedrijf? Na een goede brainstorm en een heldere uiteenzetting van de bedrijfsfilm kosten gaan we aan de slag. We maken een kwalitatieve productie die de doelgroep aanspreekt en de juiste boodschap weergeeft. Wat uw bedrijfsfilm ook mag kosten; u kunt rekenen op een onderscheidend en doeltreffend resultaat. Onze werkwijze is secuur en gestructureerd. Wij kunnen uw bedrijfsfilm binnen twee weken opleveren.

Radiocommercial maken

KOSTEN BEDRIJFSFILM, VAN A-Z, INCLUSIEF CORRECTIE

Iedere productie is uniek en onze werkwijze glashelder. Daarom kunt u op ieder gewenst moment inzage krijgen van de status. Van concept tot eindmontage rekenen wij ongeveer twee weken. Snellere oplevering is in enkele gevallen mogelijk, maar met een eventuele correctieronde is 14 dagen realistisch. Een correctie is overigens niet vaak nodig maar kan voorkomen. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden. We streven immers naar 100% tevredenheid van onze kant en natuurlijk die van u.
Binnen de kosten van het maken van een bedrijfsfilm valt het volledige eigendom van de eindmontage. U kunt de productie dus inzetten zoals u dat wenst. Er is geen sprake van licentiekosten.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN, KOSTEN VOOR MUZIEK

Wilt u muziek op maat bij uw bedrijfsfilm? Geen enkel probleem. Voor unieke muziek, of sounddesign in uw bedrijfsfilm rekenen wij eenmalige kosten. Liever een Top 40 nummer? Dit kunt u aanvragen bij BUMA/STEMRA. De kosten voor populaire muziek in uw bedrijfsfilm via BUMA/ STEMRA kunnen flink oplopen, houdt hier rekening mee. Bekijk ook eens onze meest recent geproduceerde bedrijfsfilms.

Voice over vrouwenstem

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij ontwikkelen productfilms voor onder andere

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350