Animatiefilmpje laten maken2018-07-10T11:10:39+02:00

Animatiefilmpje laten maken

U wilt een animatiefilmpje laten maken. Dan bent u benieuwd naar de kosten. Helaas is hier geen direct antwoord op te geven. De kosten voor het laten maken van een animatiefilmpje hangt van een aantal punten af. Hoe lang moet het animatiefilmpje duren? Wilt u gebruik maken van een voice-over? Heeft u al een scenario in gedachten of heeft u nog geen idee? Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren. Studio QKLQ staat onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw bedrijfsvideo binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, opnames, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 10 en 14 dagen nodig zijn om uw bedrijfsvideo te realiseren.
Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve vormgevers een pakkend concept met een duidelijk verhaal dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.
Studio QKLQ produceert enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw bedrijfsvideo wordt verlengt.

U wilt een animatiefilmpje laten maken, dan is het wel zo netjes dat het eindproduct uw eigendom is. U wilt de eindproductie immers voor onbepaalde tijd inzetten voor alle mogelijke marketingdoeleinden. Bij Studio QKLQ is de eindmontage van u, dus geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties. Wel zo netjes.

Wanneer u een bedrijfsvideo door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productie voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw animatie, dan produceren wij dat op maat indien dat gewenst is. Hiermee betaalt u enkel een eenmalig bedrag zonder lastige regelgevingen van BUMA/STEMRA, dus geen kosten op nacalculatie. Wilt u toch gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Studio QKLQ produceert ook soundlogo’s. Hiermee kunt u uw merk of product een eigen geluid geven. Interesse? Neem gauw contact met ons op.

U wilt een animatiefilmpje laten maken door Studio QKLQ. Dan krijgt u een 100% tevredenheidsgarantie. U betaalt dus enkel als u tevreden bent, wel zo netjes. Een goede briefing levert in 9 van de 10 gevallen het juiste resultaat maar soms kan er een correctieronde nodig zijn om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u natuurlijk niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief het animatiefilmpje voor u inspreken kan.

U WILT EEN ANIMATIEFILMPJE LATEN MAKEN?

U wilt een animatiefilmpje laten maken dat net even anders is maar wel betaalbaar. Een animatiefilmpje dat uw merk of product op de juiste manier weet te vertalen naar de doelgroep. Een animatiefilmpje laten maken die u voor een langere tijd kunt inzetten voor al uw marketingdoeleinden. Welkom bij Studio QKLQ! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van korte en betaalbare animatiefilmpjes, ook voor uw branche Studio QKLQ helpt u snel maar zorgvuldig aan uw animatiefilmpje. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij u zelfs binnen 1 week voorzien van een animatiefilmpje op maat inclusief voice-over, stockmuziek en sounddesign. Bekijk onze portfolio voor onze meest recente animatiefilmpjes en neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm.

animatiefilmpje laten maken
animatiefilmpje laten maken

KOSTEN VAN EEN EIGENTIJDS ANIMATIEFILMPJE.

Wellicht heeft u de gedachte dat het laten maken van een animatiefilmpje een flink beroep doet op uw marketingbudget. We kunnen u geruststellen, dat idee behoort tot het vereleden. Wel kan het laten maken van een animatiefilmpje een kostbaar grapje zijn wanneer  u van tevoren niet goed nadenkt over de vorm en inhoud. Gezamenlijk kijken we naar de gewenste doelstellingen, uw boodschap en hoe wij dit met elkaar kunnen combineren in een kort maar krachtig animatiefilmpje. Na het schrijven van script en shotlist beoordelen we samen met u het totaalplaatje en, mocht het nodig zijn, passen we de laatste puntjes aan. Uiteindelijk gaan we van start met de vormgeving. Nadat we de eerste montage van de animatiefilm hebben afgerond gaan we van start met de productie van sounddesign, eventueel muziek en indien nodig de voice-over. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid.

100% TEVREDENDHEIDSGARANTIE

Elke animatiefilmpje is natuurlijk anders maar onze manier van werken blijft bij elke productie gelijk. Door aandachtig en stap voor stap aan uw animatiefilmpje te werken, ontstaat er overzicht en zien we niets over het oog. Studio QKLQ werkt transparant en geeft u, op het moment dat u dat wenst, inzicht in uw animatiefilmpje tijdens het productieproces. Wij streven naar een oplevering binnen 15 werkdagen, van concept tot eindmontage. Uiteraard staat kwaliteit voorop en gebruiken we de tijd die het animatiefilmpje verlangt. We leveren niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.

animatiefilmpje laten maken

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij produceren onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350