Animatie2020-02-06T16:03:27+01:00

Animatie laten maken

De kosten voor het laten maken van een animatie hangt van een aantal zaken af. Wat voor een soort animatie heeft u voor ogen? Is er behoefte aan ondersteunende voice-overs, muziek of sounddesign? Het zijn allemaal zaken die wij van tevoren rustig met u doornemen voordat we een offerte voor u opstellen. Wel staat Studio QKLQ onder haar klanten bekend als zeer scherp geprijsd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en professionaliteit van de samenwerking.

In urgente gevallen kunnen we uw animatie binnen één week produceren en aanleveren. Toch leert de ervaring dat, inclusief het ontwikkelen van concept, postproductie en eventuele correctierondes, tussen de 10 en 14 dagen nodig zijn om uw animatie te realiseren.

Alles is mogelijk. Wanneer u al een duidelijk concept voor ogen heeft dan is dat prettig. Mocht u echter nog geen idee hebben dan is dat geen enkel probleem. Samen met u ontwikkelen onze creatieve vormgevers een pakkend concept met een duidelijk verhaal dat past bij uw merk en resulteert in een succesvolle campagne.

Studio QKLQ produceert enkel volgens de nieuwste technieken. Dit houdt in dat we werken met de modernste camera’s, hardware en software. We volgen de trends op de voet waardoor de houdbaarheid van uw animatie wordt verlengt.

Wanneer u een animatie door Studio QKLQ laat produceren dan is de eindmontage uw eigendom. Dat betekent dat u de productie voor alle marketingdoeleinden mag inzetten voor onbepaalde tijd. Geen kosten achteraf of gelimiteerde licenties, wel zo netjes.

Indien u gebruik wilt maken van muziek in uw animatie, dan produceren wij dat graag op maat voor u. Hiermee betaalt u slechts een eenmalig bedrag zonder lastige regelgeving van BUMA/STEMRA, dus zonder onverwachte kosten op nacalculatie. Wilt u toch graag gebruik maken van muziek uit het “hitgenre”, dan zult u dat aan moeten vragen bij BUMA/STEMRA. Houd rekening met de mogelijkheid dat u hiervoor geen toestemming krijgt of een hoge prijs moet betalen. Wellicht is het interessant voor u om te weten dat Studio QKLQ ook soundlogo’s produceert. Hiermee kunt u uw merk een geluid geven.

Studio QKLQ levert een 100% tevredenheidsgarantie op uw animatie. Dat betekent dat u pas betaalt wanneer u tevreden bent, zo simpel werkt het. Ervaring leert dat met een goede briefing 9 op de 10 producties direct het gewenste resultaat leveren. Heel soms is er een correctieronde nodig om de puntjes op de i zetten. Hier betaalt u uiteraard niets extra’s voor, dit zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Door jarenlange ervaring hebben wij een bestand opgebouwd met tientallen professionele mannelijke en vrouwelijk voice-overs die breed ingezet kunnen worden. Tevens heeft Studio QKLQ een voice-over in eigen huis die tegen een gereduceerd tarief de animatie voor u inspreken kan.

U WILT EEN ANIMATIE LATEN MAKEN?

U wilt een animatie laten maken die het verschil maakt. Een animatie die uw identiteit of product op de juiste manier weet te etaleren. Een animatie laten maken waarbij kwaliteit niet inherent is aan de ruimte van uw budget. Welkom bij Studio QKLQ! Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van 2D animaties, geschikt voor elke branche of product. Studio QKLQ helpt u snel maar secuur aan uw animatie. In urgente gevallen kunnen wij u zelfs binnen 2 weken voorzien van een animatie op maat inclusief muziek, voice-over en sounddesign. Bekijk onze portfolio voor onze meest recente producties en neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm.

Animatiefilm laten maken
Animatie laten maken kosten

KOSTEN EIGENTIJDSE ANIMATIE OP MAAT.

Vaak heeft men de gedachte dat het laten ontwikkelen van een animatie zeer kostbaar is. Die veronderstelling behoort tot de verleden tijd. Wel kan het laten maken van een animatie weggegooid geld zijn wanneer van tevoren niet goed nagedacht wordt over de vorm en inhoud. Samen met u kijken we naar de gewenste doelstellingen, uw identiteit en uw boodschap. Vervolgens hoe wij dit met elkaar kunnen combineren in een korte maar krachtige videoanimatie. Na deze fase gaan we aan de slag met het schrijven van een script met eventueel een shotlist. Samen met u beoordelen we het geheel en indien nodig passen we de laatste puntjes aan. Hierna gaan we van start met de vormgeving. Nadat we de eerste montage hebben afgerond gaan we van start met de productie van sounddesign, eventueel muziek en indien nodig de voice-over. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid.

100% TEVREDENDHEIDSGARANTIE

Elke animatie is anders, maar onze manier van werken blijft bij elke productie hetzelfde. Door gestructureerd en stapsgewijs aan een animatie te beginnen creëren we overzicht. Daardoor zien we tijdens de dynamische werkzaamheden toch niets over het oog. Studio QKLQ werkt transparant en geeft u op elk gewenst moment inzicht tijdens de productie van uw animatie. Over het algemeen streven wij er naar om binnen twee weken uw animatie te realiseren, van concept tot de uiteindelijke eindmontage. Uiteraard staat kwaliteit voorop en gebruiken we de tijd die de productie verlangt. We leveren niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie.

animatie laten maken studio qklq

Bekijk hier ons meest recente werk

Wij produceren onder andere voor

Een vraag of vrijblijvende brainstorm?

Bingerweg 18R / 2031 AZ Haarlem / +31 (0)23 3690999 / info@studioqklq.nl

BTW nr. NL8583.96.853.B01 / KvK nr. 70619158 / IBAN NL65 ABNA 0567030350